Nove besplatne radionice o dojenju

Naše Savetovalište za dojenje svakog meseca održava besplatne radionice o dojenju.

One su namenjene kako trudnicama, tako i mamama koje doje. U neformalnoj atmosferi, naše vršnjačke savetnice će vas upoznati sa tim kako funkcioniše dojenje, koji su mogući problemi tokom tog perioda i kako ih rešiti, raspravićemo o raznim mitovima o dojenju koji kruže i odgovarati na pitanja i nedoumice.

Radionica u Novom Sadu se održava u subotu, 26.03.2016. u 16h, u prostorijama Centra za proizvodnju znanja i veština (Bulevar Jovana Dučića 25.).

Beogradska radionica je zakazana za 08.04.2016. u 17h u prostorijama Udruženja Roditelj u Zemunu (Karađorđev trg 18. – ulaz iz dvorišta, sprat 3, stan 5).

Zbog ograničenog broja potrebno je da svoj dolazak unapred najavite bilo putem telefona Savetovališta 061/1318137 (od 8 do 12h) i 061/1447824 (od 17 do 20h) ili putem imejla: dojenje@roditelj.org (ostaviti ime, kontakt telefon i na koju radionicu želite da dođete).

FB_IMG_1458633579740 FB_IMG_1458757146466

Napomena: Rad savetovališta možete potpomoći kupovinom zanimljivih majica sa motivima vezanih za dojenje. Majice možete videti, poručiti i kupiti tokom naših radionica.

Comments

 1. Sneza says:

  Postovani, da li neka od vas radi na terenu, odnosno da li postoji mogućnost dolaska na kućnu adresu radi pomoći oko dojenja i problema sa grudima? Ako ne, imate li preporuku kome da se obratim. Beba ima mesec dana, ja vec u dva navrata imam problem s grudima,jedan rešen antibioticima, drugi delimično rešen dolaskom babice. Pozdrav

  1. Milena Popević says:

   Poštovana,

   naše savetnice se ovim poslom bave volonterski i nisu u mogućnosti da obilaze mame koje imaju probleme sa dojenjem.

   Na našim radionicama možete dobiti besplatne savete kako prepoznati i prevazići eventualne probleme sa dojkama, a ako želite kućnu posetu, najbolje je da se raspitate kod mama koje su uspešno dojile, da li imaju nekoga za preporuku.

   Srdačan pozdrav,

   Milena Popević

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.