web analytics

Nove besplatne radionice o dojenju

March 24, 2016 by  
Filed under Aktuelno, Radionice o dojenju

Naše Savetovalište za dojenje svakog meseca održava besplatne radionice o dojenju.

One su namenjene kako trudnicama, tako i mamama koje doje. U neformalnoj atmosferi, naše vršnjačke savetnice će vas upoznati sa tim kako funkcioniše dojenje, koji su mogući problemi tokom tog perioda i kako ih rešiti, raspravićemo o raznim mitovima o dojenju koji kruže i odgovarati na pitanja i nedoumice.

Radionica u Novom Sadu se održava u subotu, 26.03.2016. u 16h, u prostorijama Centra za proizvodnju znanja i veština (Bulevar Jovana Dučića 25.).

Beogradska radionica je zakazana za 08.04.2016. u 17h u prostorijama Udruženja Roditelj u Zemunu (Karađorđev trg 18. – ulaz iz dvorišta, sprat 3, stan 5).

Zbog ograničenog broja potrebno je da svoj dolazak unapred najavite bilo putem telefona Savetovališta 061/1318137 (od 8 do 12h) i 061/1447824 (od 17 do 20h) ili putem imejla: dojenje@roditelj.org (ostaviti ime, kontakt telefon i na koju radionicu želite da dođete).

FB_IMG_1458633579740 FB_IMG_1458757146466

Napomena: Rad savetovališta možete potpomoći kupovinom zanimljivih majica sa motivima vezanih za dojenje. Majice možete videti, poručiti i kupiti tokom naših radionica.

Komentari

2 komentara to “Nove besplatne radionice o dojenju”
 1. Sneza says:

  Postovani, da li neka od vas radi na terenu, odnosno da li postoji mogućnost dolaska na kućnu adresu radi pomoći oko dojenja i problema sa grudima? Ako ne, imate li preporuku kome da se obratim. Beba ima mesec dana, ja vec u dva navrata imam problem s grudima,jedan rešen antibioticima, drugi delimično rešen dolaskom babice. Pozdrav

  • Milena Popević says:

   Poštovana,

   naše savetnice se ovim poslom bave volonterski i nisu u mogućnosti da obilaze mame koje imaju probleme sa dojenjem.

   Na našim radionicama možete dobiti besplatne savete kako prepoznati i prevazići eventualne probleme sa dojkama, a ako želite kućnu posetu, najbolje je da se raspitate kod mama koje su uspešno dojile, da li imaju nekoga za preporuku.

   Srdačan pozdrav,

   Milena Popević

Ostavite komentar

Zanima nas vaše mišljenje...
i ako želite sličicu uz komentar, treba vam gravatar!