Konkurs udruženja RODITELJ za najlepšu fotografiju dojenja

“Dojenje – zdrava hrana od prvog dana”

Dojenje je najbolji i najzdraviji način da beba započne život. Udruženje RODITELJ već deseti put za redom organizuje obeležavanje Svetske nedelje dojenja. Tim povodom objavljujemo poziv za konkurs za najlepšu fotografiju dojenja “Dojenje – zdrava hrana od prvog dana”.

Pozivamo Vas da podelite sa nama divne trenutke dojenja kako bi zajedno radili na podizanju svesti o tome koliko je dojenje važno i da podržimo sve mame koje žele da doje svoje bebe.

Samo 13 odsto žena u Srbiji isključivo doji bebe do šest meseci. Podržite i promovišite dojenje a mi ćemo najlepše fotografije nagraditi vrednim poklon paketima. Konkurs traje od 16. jula do 30. jula 2015. godine . Dobitnici nagrada biće saopšteni na završnoj manifestaciji povodom obeležavanja Svetske nedelje dojenja, 2. avgusta na Zemunskom Keju (kod restorana Venecija). Manifestacija počinje od 17 časova.

Fotografije u visokoj rezoluciji šaljite na e – mail dojenje@roditelj.org, sa naznakom za Foto konkurs 2015. Uz fotografije potrebno je dostaviti ime i prezime autora fotografije, kao i ime i uz