Image default
Aktuelno

Konkurs udruženja RODITELJ za najlepšu fotografiju dojenja

“Dojenje – zdrava hrana od prvog dana”

Dojenje je najbolji i najzdraviji način da beba započne život. Udruženje RODITELJ već deseti put za redom organizuje obeležavanje Svetske nedelje dojenja. Tim povodom objavljujemo poziv za konkurs za najlepšu fotografiju dojenja “Dojenje – zdrava hrana od prvog dana”.

Pozivamo Vas da podelite sa nama divne trenutke dojenja kako bi zajedno radili na podizanju svesti o tome koliko je dojenje važno i da podržimo sve mame koje žele da doje svoje bebe.

Samo 13 odsto žena u Srbiji isključivo doji bebe do šest meseci. Podržite i promovišite dojenje a mi ćemo najlepše fotografije nagraditi vrednim poklon paketima. Konkurs traje od 16. jula do 30. jula 2015. godine . Dobitnici nagrada biće saopšteni na završnoj manifestaciji povodom obeležavanja Svetske nedelje dojenja, 2. avgusta na Zemunskom Keju (kod restorana Venecija). Manifestacija počinje od 17 časova.

Fotografije u visokoj rezoluciji šaljite na e – mail dojenje@roditelj.org, sa naznakom za Foto konkurs 2015. Uz fotografije potrebno je dostaviti ime i prezime autora fotografije, kao i ime i uzrast deteta, i telefon na koji možemo da vas kontaktiramo.

Pravila konkursa:

  1. Konkurs traje od 16. do 30. jula 2015. godine
  2. Na konkursu učestvuju roditelji sa teritorije Srbije
  3. Fotografije je potrebno poslati u digitalnom formatu, (treba da imaju najmanje 200 px po kraćoj strani).
  4. Svaki učesnik ima pravo da pošalje jednu fotografiju koja će konkurisati za nagradu (može i više fotografija ali će samo jedna ući u konkurenciju)
  5. Pristigle fotografije biće objavljene na sajtovima Udruženja RODITELJ, kao i na društvenim mrežama Udruženja RODITELJ
  6. O izboru najboljih fotografija odlučivaće tročlani žiri.
  7. Najbolje fotografije biće nagrađene poklon paketima naših sponzora.
  8. Nagrada se preuzima lično ili slanjem na kućnu adresu, po dogovoru.

 NAPOMENA:

Slanjem fotografija na foto konkurs Udruženja RODITELJ dajete svoju neopozivu saglasnost Udruženju RODITELJ da bez naknade objavljuje prispele fotografije Vas i Vašeg deteta na svojim Internet i Facebook stranicama, drugim društvenim medijima, kao i da ih po potrebi koristi u sadržajima svojih štampanih i online materijala.

Fotografije neće biti ustupane trećim licima, niti korišćene u komercijalne svrhe.

 

 

Povezani tekstovi

%d bloggers like this: