Image default
Aktuelno

Radionica dojenja na Festivalu zdravlja

Udruženje RODITELJ i naše mame savetnice za dojenje vas pozivaju da dođete na našu malu radionicu dojenja u subotu 16. aprila, od 11 do 13 časova u Dom vojske Srbije . Radionica će se održati u okviru Prolećnog festivala zdravlja, koji se održava pod sloganom “Zdrava hrana za zdrav život”.


Prolećni AQUA VIVA festival zdravlja – ishrane, dijetetike, wellness-a, alternativne medicine, nege…, biti održan 15., 16. i 17. aprila 2011. godine.

Kako kažu organizatori, na manifestaciji kao i do sada mogu učestvovati domovi zdravlja, privatne ordinacije, bolnice i apoteke, farmaceutske kuće, fitnes, velnes i banjski centri, etno sela, svi oni koji se bave zdravom ishranom, zvaničnom i alternativnom medicinom…

Slogan festivala je „Zdrava hrana za zdrav život“ pa će veliki deo sadržaja i predavanja biti posvećen zdravoj hrani, različitim načinima ishrane, dobrobiti izbora pravih namirnica po organizam, zdravim dijetama i načinima mršavljenja, kao i tome koliko zdrava hrana može da doprinese odbrani od raznih bolesti, kakva se jela preporučuju za trudnice, decu, ljude koji se nalaze u zrelom dobu, one koji imaju problema sa nekim oboljenjima…

Pogledajte kompletan program Festivala.

POgledajte kako je bilo prošle godine na Jesenjem Festivalu zdravlja

DOĐITE NA RADIONICU DOJENJA

Sve trudnice i mame koje imaju bilo kakvo pitanje vezano za dojenje ili im je potreban savet, podrška, mogu da nam se pridruže. Čuće sigurno mnogo toga ohrabrujućeg, korisnog i lepog, a naše savetnice će biti tu da im svojim pozitivnim iskustvom i znanjem pomognu da reše eventualne probleme.

Mame savetnice za dojenje
Naše mame savetnice na prošloj Nedelji dojenja

Povezani tekstovi

%d bloggers like this: