web analytics

Početak “Svetske nedelje dojenja” na Keju pomera se na 18 časova

August 3, 2012 by  
Filed under Svetska nedelja dojenja 2012

 

Dragi roditelji, budući roditelji, bebe, bate, seke, bake, deke, prijatelji i simpatizeri:

nedelja dojenja manifestacija na zemunskom kejuUdruženje RODITELJ vas poziva na jedno divno okupljanje, koje se po sedmi put organizuje u Srbiji – obeležavanje Svetske nedelje dojenja.

5. Avgusta na Zemunskom keju, kod restorana Venecija, već tradicionalno okupićemo se da informišemo, slušamo, dajemo savete, pružamo podršku. I ne samo to! Ove godine, kada se obeležava 20 godina „Inosenti“ deklaracije i aktivne borbe za povećanje procenta dojenih beba u svetu, probaćemo da napravimo veeeeeliku fotografiju zajedničkog ručka beba koje doje.

 

Zašto želimo da nas se okupi što više u istom momentu?

  • Da pokažemo svetu koji decenijama preterano i neetički reklamira adaptirano mleko, da bez obzira na niske procente isključivog dojenja, nećemo odustati od borbe da što više mama u Srbiji doji svoje bebe
  • Da  ohrabrimo mame koje imaju neki problem, da dođu i podele ga sa drugima. Uz patronažne sestre i naše mame savetnice, rešićemo ga!
  • Da ohrabrimo trudnice da se informišu kako bi povećale šanse da uspešno doje
  • Da pošaljemo poruku da je dojenje najbolji i najzdraviji izbor za bebe!

Naročito pozivamo mame i bebe da dođu u što većem broju.

Spremite se, i dođite do Zemunskog keja u nedelju, 5. avgusta, između 18 i 18.30 časova. Tu će biti i novinari i fotoreporteri, kako bi naš veliki zajednički ručak ostao trajno zabeležen!

 Fotografija 45  Fotografija 31  Fotografija 27  Fotografija 38

 

VAŽNA NAPOMENA:

Zbog najavljenih velikih vrućina u nedelju, 5. avgusta,  početak manifestacije “Svetska nedelja dojenja 2012″ odlaže se sa 17 na 18 časova. Odlučili smo se na ovaj korak da bi svi učesnici, kako trudnice, roditelji, deca, stručnjaci i svi posetioci mogli da nesmetano učestvuju u manifestaciji, i da bi nam druženje bilo prijatnije.

Share

Komentari

Jedan komentar to “Početak “Svetske nedelje dojenja” na Keju pomera se na 18 časova”

Trackbacks

Pročitajte mišljenja drugih...
  1. [...] 5. Avgusta na Zemunskom keju, kod restorana Venecija, već tradicionalno okupićemo se da informišemo, slušamo, dajemo savete, pružamo podršku. I ne samo to! Ove godine, kada se obeležava 20 godina „Inosenti“ deklaracije i aktivne borbe za povećanje procenta dojenih beba u svetu, probaćemo da napravimo veeeeeliku fotografiju zajedničkog ručka beba koje doje. Pročitajte zašto! [...]Ostavite komentar

Zanima nas vaše mišljenje...
i ako želite sličicu uz komentar, treba vam gravatar!