Svetska nedelja dojenja 2012

I ove godine, po sedmi put, obeležavamo Svetsku nedelju dojenja.

NAPOMENA – Početak manifestacije  zbog vrućine se odlaže se za 18 časova, 5. avgusta, umesto da počne u 17, kako je bilo planirano.


 

Udruženje RODITELJ će sedmi put za redom obeležiti Svetsku nedelju dojenja na način na koji se obeležava u više od 150 zemalja širom sveta. Tako ćemo, još jednom skrenuti pažnju javnosti na značaj dojenja i pružiti podršku dojenju kao najboljem načinu ishrane beba, angažovanjem i povezivanjem svih sektora koji mogu da doprinesu podršci dojenju (majkama, budućim majkama, njihovim porodicama, zdravstvenim radnicima, medijima).

Centralna manifestacija „Dojite s ponosom“ tradicionalno će se održati 5.avgusta na Zemunskom keju (kod Letnje pozornice na šetalištu) sa početkom u 17 časova.

 


Pogledajte pristigle   slike za najlepšu fotografiju na konkursu “Dojite s ponosom”.

Nagrađene fotografije biće proglašene na manifestaciji 5. avgusta 2012. na Zemunskom keju.


Pogledajte naš tekst o dojenju na Blogu B92 


 

Preuzmite prateći materijal:

Poslednje novosti

Konkurs za najlepšu fotografiju dojenja “Dojite s ponosom”

Momenti dojenja su među najlepšim, najintezivnijim trenucima povezivanja između mame i bebe. Želimo da svoje sačuvane dragocene momente podelite sa nama. Udruženje RODITELJ po sedmi put u Srbiji obeležava Svetsku nedelju dojenja, manifestacijom čiji je cilj promocija dojenja, informisanje javnosti, podrška i pomoć mamama koje žele da…


Prijavite bebe za užičku Puzijadu

Po četvrti put Udruženje „Roditelj“ Užice, organizuje Puzijadu, takmičenje za najmlađe i najslađe sugrađane, povodom obeležavanja Svetse nedelje dojenja. Puzijadu je planirana za sredu, 1. avgust, na Trgu, sa početkom u 18 sati. Program će početi sa spontanim druženjem uz razmenjivanje iskustva sadašnjih i budućih roditelja sa majki sa stručnjacima iz oblasti dojenja…