Aktuelno

Konkurs za najlepšu fotografiju dojenja “Dojite s ponosom”

Momenti dojenja su među najlepšim, najintezivnijim trenucima povezivanja između mame i bebe. Želimo da svoje sačuvane dragocene momente podelite sa nama. Udruženje RODITELJ po sedmi put u Srbiji obeležava Svetsku nedelju dojenja, manifestacijom čiji je cilj promocija dojenja, informisanje javnosti, podrška i pomoć mamama koje žele da doje.

Pošaljite nam Vaše fotografije (uz podatak o trenutnom uzrastu deteta) na adresu konkurs@roditelj.org.

Konkurs traje od 17. Jula do 1. avgusta. Dobitnici nagrada biće saopšteni na završnoj manifestaciji  povodom obeležavanja Svetske Nedelje dojenja, 5. avgusta na Zemunskom Keju (kod restorana Venecija).

Pravila konkursa:

  1. Fotografije u digitalnom formatu, treba da budu najmanje 200o px po kraćoj strani.
  2. Možete poslati više fotografija, ali će samo jedna ući u konkurenciju za nagradu. Vi možete sami naznačiti koja će to fotografija biti, a izbor  može izvršiti i žiri.
  3. Konkurs traje od 17.  jula do 1. avgusta 2012. godine
  4. Pristigle fotografije biće objavljene na sajtu Udruženja RODITELJ, kao i na Facebook strani Udruženja RODITELJ.
  5. O izboru najboljih fotografija odlućivaće tročlani žiri.
  6. Najbolje fotografije dobiće poklone naših sponzora.

POKLONI  SPONZORA SU IZ ASORTIMANA NAMENJENOG PRE SVEGA ODOJČADIMA (0-2 godine).

NAPOMENA:
Slanjem fotografija na foto konkurs Udruženja RODITELJ “Dojite sa ponosom”, dajete svoju neopozivu saglasnost Udruženju RODITELJ da bez naknade objavljuje prispele fotografije Vas i Vašeg deteta na svojim Internet i Facebook stranicama, drugim društvenim medijima, kao i da ih po potrebi koristi u sadržajima svojih štampanih materijala. Nagrade se preuzimaju lično ili  uz vašu dozvolu može ih preuzeti treće lice.

Povezani tekstovi

%d bloggers like this: